Обратно

Новини

СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕР ЗА ПОЧИВКА С ALADIN FOODS & PEPSI

Спечели страхотно изживяване!
Летните месеци са вече тук и правиш планове за почивка? Намисли си дестинация, участвай в томболата ни и можеш да спечелиш ваучер на стойност 1000 лв. , с който да изживееш своята мечтана ваканция.
Как да участваш в томболата?
Лесно е!
Ела в обект на Aladin Foods в периода от 05.06.2023г до 03.07.2023г вкл. Купи нещо вкусно и любимо за хапване от нас в комбинация с безалкохолна напитка с марка Pepsi, Pepsi Max, Mirinda или 7Up от 0.33L/ 0.5L, на обща стойност минимум 10.00 лева , запази касовия си бон, за да регистрираш номера му ТУК

Така влизаш в томболата за 10-те ваучера от 1000 лева!
Пожелаваме успех!
Виж пълните Общи условия на играта ТУК

Повече за механизма на играта:
За участие в томболата, трябва да закупиш който и да е продукт с марка Aladin в комбинация с безалкохолна напитка с марка Pepsi, Pepsi Max, Mirinda или 7Up от 0.33L/ 0.5L. Покупката трябва да бъде с обща минимална стойност от 10 лв. отразена на една касова бележка издадена от търговския обект, в който са закупени съответните продукти. Касовата бележка ще удостоверява извършената покупка и ще съдържа номер, нужен за регистрация за участие в томболата.

След това лице, регистрирай  номера от касовата си бележка в регистрационната форма на www.pepsi-bg.com, като запишеш следните данни: двете си имена (име и фамилия), номер на мобилен телефон (08xх 1234567) за връзка, както и  задължителните данни (цифри) от касовата бележка (номер на касов бон), издадена от търговски обект Aladin Foods, отразяваща закупените продукти.
За да увеличиш шанса си да спечелиш, можеш да участваш повече от веднъж в Томболата, спазвайки механизма за участие.
Можеш да спечелиш само един ваучер, ако бъде изтеглен в томболата като печеливш, независимо от броя на касовите бележки, които си регистрирал.
Касови бележки, които отразяват закупуване на продукти, неотговарящи на условията за участие, се считат за невалидни и не участват в разпределението на наградите в следните случаи:
*Ако касовата бележка съдържа покупка на продукт, издадена преди началото или след изтичане Периода на Томболата, а именно преди 00:00:00 на
(05) юни 2023 г. и ще продължи до 23:59:59 на (3) юли 2023 г.
*Ако задължителните данни в регистрационната форма маркирани със знака „*“ (звезда) са неправилно/грешно попълнени и ако въведените данни на www.pepsi-bg,com
от касовата бележка не отговарят на физическия й носител (оригинал касова бележка).
*В Томболата ще бъдат раздадени 10 броя ваучера за почивка, всеки на стойност 1000 лв.

*Ваучерите се издават на физически носител. Ползването на ваучера е обвързано със срок, като срокът на валидност на ваучерите е общо 6 (шест) месеца след връчването им.
*Не се допуска размяна на ваучерите срещу паричната им равностойност или с друга награда. Ваучерът може да се използва еднократно от преносителя му. При стойност по-малка от номиналната на ваучера, ресто не се връща. Ваучерът не е ценна книга.
*Играта е валидна САМО при покупка от място на обект

 

Количка

  • В момента нямате добавени артикули в количката
Междинна сума:

0лв.

×