За партньори

Процеси:
Ние използваме най-добрите практики, за да доставяме храна с най-високо качество. Ние сме сертифицирани по ISO 9001 и ISO 22001.

Лоялност и етика:
Нашата индустрия зависи от устойчив бизнес модел, маркетинг предавам от уста на уста и референции, предоставени от нашите клиенти и партньори. Ние изискваме най-високите стандарти за лично и професионално поведение от всички, участващи в нашата дейност, както и изграждане на дългосрочни отношения, основани на доверие като лоялен и надежден бизнес партньор.

Know How:
Нашият успех се определя от качеството на продукта, разпознаваемостта за марката и отличното обслужване на клиентите. Ние предлагаме широка гама от продукти, за да отговорим на специфичните нужди на всеки наш клиент.

Вътрешна логистика:
Вътрешната логистика служи като основен компонент от веригата за доставки на компанията. Той е един от основните компоненти на всички печеливши предприятия. Механизмът също така гарантира, че всички стъпки и процеси се изпълняват по интегриран начин със силна координация между производственото подразделение и търговските обекти.

Количка

  • В момента нямате добавени артикули в количката
Междинна сума:

0лв.

×