Обратно

Отоврени Врати

Отваряме вратите на най-голямата българска верига за хранене!

Елате при нас и се запознайте със стандартa Aladin Foods, които следваме, за да бъдем лидер на пазара и да предлагаме винаги вкусна и качествена храна! Надникнете в кухнята, за да разберете как се поддържа хигиената, качеството и доброто настроение. Заповядайте и в производствените бази в Цалапица и Съединение, където ще се запознаете с производствените процеси на арабските питки, пилешкото месо, картофите, фалафелите и добре познатия сос „Аладин“.

Всеки, който е любопитен да види заведенията и производствените бази на Aladin Foods отвътре, може да заяви желанието си, като попълни формата за записване или напише лично съобщение в официалната ни страница във Facebook https://www.facebook.com/AladinFoods.

Правила на Кампанията

* лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружавани от родител (попечител, настойник);
* посетителите нямат право да ядат, пият, пушат в заведението/производствената база;
* посетителите подписват декларация за влизане в заведение за бързо хранене във връзка с осигуряване безопасността на храните;
* посетителите са с удобни обувки; използват защитно облекло за еднократна употреба, предоставено им от Aladin Foods;
* посетителите нямат право да правят снимки, видео и звукови записи по време на посещението и подписват декларация за това.

Форма за заявка

Екипът на Aladin Foods ще се свърже с Вас, за да ви даде информация за организацията на „отворените врати“ в зависимост от избраното от Вас населено място.

Количка

  • В момента нямате добавени артикули в количката
Междинна сума:

0лв.

×