A!Стандарт

Повече от 25 години най-важното за Aladin Foods е качеството на храната и доволните клиенти. Всички наши действия са насочени към предоставяне на приятно изживяване, което да споделите с приятелите и семейството си. 

От малък обект, намиращ се в сърцето на град Пловдив, Aladin Foods се превърна в лидер на пазара и е разпознаваема и обичана търговска марка с над 30 заведения в 15 български града и близо 900 служители. При нас ежедневно се хранят повече от 40 000 души. Прекият контакт с всеки клиент ни дава възможност да опознаем различните вкусове и да предложим богат асортимент от продукти, произведени с прясно пилешко месо и свежи зеленчуци. 
    
Гарантираме качеството на храната, която поднасяме със собствени производствени бази и логистична мрежа, където стриктно следим доставчиците, процесите и стандартите за качество Aladin Foods. През 2015 година компанията е сертифицирана  по ISO 9001 за управление на процесите, както и по ISO 22 000 за управление на безопасността на хранителните продукти.

Днес продуктите с марката Aladin Foods могат да бъдат намерени както във веригата  заведения, така и в супермаркетите, и при външни партньори.

Количка

  • В момента нямате добавени артикули в количката
Междинна сума:

0лв.

×