Обратно

Корпоративна Отговорност

В Aladin Foods вярваме в отпечатъка, който бизнеса оставя в обществото. Поради тази причина се стараем да отчитаме влиянието във всичко, което правим за развитието на устойчив бизнес модел. 
Целта на корпоративната ни социална отговорност е да произвеждаме и осигуряваме качествена храна на нашите клиенти, да допринесем положително за общностите, в които работим и да водим отговорен към гражданите и политиката бизнес. 
За Aladin Foods корпоративната отговорност е пътешествие. Повече от 25 години растем стремително, а политиките и процедурите ни се променят, за да отговарят на средата, в която се развиваме.

Отдадени на качеството

Горди сме, че повече 25 години развиваме Aladin Foods, за да осигурим най-доброто за вашето и нашето семейство. Създадохме производствени бази и логистична мрежа, благодарение на които можем да проследим качеството и съхранението на храната, която предлагаме. 
За да гарантираме качеството на храната, която поднасяме, създадохме производствени бази, където стриктно следим доставчиците, процесите и стандартите за качество Aladin Foods. През 2015 година са внедрени системи за контрол и проследяване на качеството и безопасността ISO 9001 и ISO 22 000.
Суровините, които използваме са от български и международни доставчици, доказали качеството си във времето. Основните продукти са максимално изчистени от консерванти, за да може да отговорят на стандарта Aladin Foods за качествена и вкусна храна.
Квалифицираните хранителни технолози работят непрестанно върху разработването на нови продукти, които да отговорят на променящите се нужди на пазара.

Сертификати

Отдадени на общността

В Aladin Foods вярваме, че грижата за общността води до изграждане на устойчива среда, в която заедно можем да развиваме потенциала си. Поради тази причина подкрепяме различни каузи и кампании от обществено значение. 
Основният фокус на компанията е върху подпомагането на образователни, спортни и благотворителни инициативи, свързани с подрастващите.
Нашите партньори са образователни институции, неправителствени организации, както и с регионални центрове за подпомагане на хора в неравностойно положение. Част от партньорите ни през годините са: БЧК, Junior Acievment Bulgaria, Столична община, WishBox, Holiday Heroes,  TEDxPlovdiv, Интернат "Проф. Димитър Кацаров" - гр. София и още други. 

Новини

Европейска програма

Дружеството "Аладин Фуудс" ООД е подпомогнато с безвъзмездната финансова помощ на ДФ Земеделие по подмярка 4.2 "Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти" от програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. за изпълнението на одобрен проект 16/04/2/0/00195 "Преустройство и пристройки към предприятие за преработка на месни суровини и изделия"

Количка

  • В момента нямате добавени артикули в количката
Междинна сума:

0лв.

×